Hernàndez Cardona, F. Xavier & Pongiluppi, Mar H. (2015). La Barcelona de Cerdà. La càbala i la construcció de l’Eixample. Revisitar l’Eixample: Un Nou Full de Ruta? - Gustems-Carnicer, Josep; Calderón-Garrido, Diego (BRAC. Barcelona Research Art Creation, 2017)
Aquest és un llibre sobre un espai urbÃ de Barcelona, l’Eixample, un estudi sobre un “famós desconegut”, l’Ildefons CerdÃ , un home d’acció que tingué la sort de dissenyar i construir quelcom que passaria a ser un símbol universal d’aquesta ciutat. Un demiürg que acceptÃ la devekuth, assumint construir operativament conforme a la voluntat divina, un missatge aparentment oblidat.
The Barcelona of Cerda: The Cabala and the construction of the Eixample
Keywords: arquitectura; arte; masoneria; Cerdà; libros; reseña; Emerging