Reseña del libro Internet de las cosas, de Moisés Barrio Andrés (2018), Editorial Reus - Caballero Trenado, Laura (Revista de Internet, Derecho y Política, 2020)
L’internet de les coses (IoT en la sigla anglesa) és un fenomen complex que està mancat d’una regulació pròpia. La seva naturalesa híbrida, conformada per una amalgama de tecnologia, economia i dret, planteja problemes sui generis, ja que no troba lloc fàcilment en un sector normatiu concret, la qual cosa comporta un desafiament regulatori al qual urgeix donar resposta. D’això s’ocupa precisament l’obra Internet de las cosas, de Moisés Barrio Andrés, una monografia rigorosa i exhaustiva que n’examina en clau jurídica tant els aspectes tecnològics substantius com els reptes que planteja la seva qualitat disruptiva.
Ressenya del llibre Internet de las cosas, de Moisés Barrio Andrés (2018), Editorial Reus
Keywords: internet de les coses; tecnologia; ecosistema digital; privadesa; regulació; Scopus